Kistarcsai Kiscsillagok  

A Magyar Kultúra Napja alkalmából idén – január 27-én, vasárnap – is megrendezzük a Kistarcsán lakó és a Kistarcsán tanuló tehetséges gyerekek műsoros estjét. A tervezett program itt olvasható. Az est keretében kerül sor a Kistarcsai Kisalkotók című pályázatok eredményhirdetésére. A Magyar Kultúra Napja alkalmából idén – január 27-én, vasárnap – is megrendezzük a Kistarcsán lakó és a Kistarcsán tanuló tehetséges gyerekek műsoros estjét. A tervezett program itt olvasható. Az est keretében kerül sor a Kistarcsai Kisalkotók című pályázatok eredményhirdetésére.

A játék és a mese hatása a gyerekekre. A kreativitás kialakulása az ember életében, és megnyilvánulása a kézművességben. A szimbólumok, a színek, a díszítő motívumok megjelenése és tükröződése a létrehozott alkotásokban.

Lehl, a Dél-Tibetként ismert Ladakh és a buddhizmus központja, a Dalai láma székhelye. Tongul, a Kashmirban található iszlám terület. Akklimatizáció a 6100 m magas Stok Kangrin. A 7135 méter magasságú Nun hegy megmászása. Körutazás az Agra, Jaipur, Puskar hindu régióban.

Elkészült a Kistarcsai Kalendárium 2019 című kiadványunk.

A 200 oldalas, A/5 formátumú kötet többnyire kistarcsai vonatkozású írásokat és képeket tartalmaz.

A kalendáriumot meg lehet vásárolni a városi könyvtárban is, valamint a KIKE rendezvényein, többek közt a civilházban csütörtök esténként sorra kerülő Deáktanya előadások előtt és után.

A kalendárium ára 1000 Ft.

A nagy hagyományokkal rendelkező magyar filmgyártás. A szakma zavarát követő filmes intézményrendszer átszervezésének eredményeként ismét reneszánszát éli hazánk filmvilága. Mi a titka a mai filmsikereknek?

Elnézésüket kérjük, de a Deáktanya 2019. január 10-ére meghirdetett előadása – az előadó közbejött elfoglaltsága miatt – elmarad.

 

Reméljük, a jövőben találkozunk a Deáktanya minden csütörtökön este 7 órai kezdettel sorra kerülő előadásain.

 

A küzdelmes első évek. A lehetséges jövőktől a kívánt jövőig – a társadalmi tervezés szorgalmazása, módszereinek kidolgozása és gyakorlata. A hazai jövőkutatás fő irányai és eredményei. A kutatás mai állása és lehetőségei.

Események
< 2021 >
január 17 - január 23
  • 17
    Nincsenek események
  • 18
    Nincsenek események
  • 19
    Nincsenek események
  • 20
    Nincsenek események
  • 21
    Nincsenek események
  • 22
    Nincsenek események
  • 23
    Nincsenek események
Ajánlás és támogatók

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!