Elkészült a Kistarcsai Kalendárium 2020 című kiadványunk. A 200 oldalas, A/5 formátumú kötet többnyire kistarcsai vonatkozású írásokat és képeket tartalmaz. A kalendáriumot meg lehet vásárolni a városi könyvtárban is, valamint a KIKE rendezvényein, többek közt a civilházban csütörtök esténként sorra kerülő Deáktanya előadások előtt és után. A kalendárium ára 1000 Ft.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából megrendezésre kerülő Kistarcsai Kiscsillagok című műsoros estet január 26-án, vasárnap délután 5 órai kezdéssel tartjuk a Csigaházban. A tervezett program itt olvasható.

A program keretében kerül sor 2019-es irodalmi pályázat, valamint a Kistarcsai Kisalkotók című képzőművészeti pályázat eredményhirdetésére. A beérkezett pályaművekből ki is állítjuk a kuratórium értékelése alapján arra érdemes darabokat.

Mind az előadásban, mind a kiállításban a tehetséges kistarcsai illetve Kistarcsán tanuló gyerekeknek biztosítunk bemutatkozási lehetőséget.

A 2020-as Magyar Kultúra Napja alkalmából alkotói pályázatot hirdetünk kistarcsai, illetve Kistarcsán tanuló gyerekek részére.

A pályázat témái:

     a. Mentsük meg a Földet!,

    b. Barátság.

A pályaművek tetszőleges technikával (rajz, festmény, szobor, kézműves munka, számítógépes grafika…) készülhetnek.

A beérkezett alkotásokból több helyszínen is kiállítást rendezünk.

A pályaműveket a Kistarcsai Kiscsillagok meghallgatásának helyszínén, a Simándy Iskolában lehet leadni, 2020. január 13-án, hétfőn 18 órától 18 óra 30 percig.

Információ kérhető a 28/470-926-os telefonszámon és a kike@kike.hu e-mail címen (Kereszti Ferenc).

A részletes kiírás itt olvasható.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából 2020-ban is megrendezzük a Kistarcsai Kiscsillagok című előadóestet, melyen tehetséges kistarcsai illetve Kistarcsán tanuló gyerekeknek biztosítunk bemutatkozási lehetőséget.

A műsorra 2020. január 26-án, vasárnap délután 5 órai kezdéssel kerül sor, a Csigaházban. Ezt megelőzően január 13-án, hétfőn este 6 órakor – a fellépni szándékozók részére – meghallgatást tartunk a Simándy Iskolában.

Ügyességi és művészi bemutatókat egyaránt várunk.

Információ a kike@kike.hu e-mail címen és a 28/470-926-os telefonszámon (Kereszti Ferenc) kérhető.

Események
< 2021 >
augusztus 01 - augusztus 07
  • 01
    Nincsenek események
  • 02
    Nincsenek események
  • 03
    Nincsenek események
  • 04
    Nincsenek események
  • 05
    Nincsenek események
  • 06
    Nincsenek események
  • 07
    Nincsenek események
Ajánlás és támogatók

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!