A Kistarcsai Kulturális Egyesület idén is állít születéspadot. Ezúttal a 2000-ben született kistarcsai fiatalokat, azaz az idei 18 éveseket köszöntjük 2018. május 6-án. Az ünnepelteknek előzetesen regisztrálniuk kell. Jelentkezés legkésőbb május 2-án, szerdán este 7 óráig a 28/470-926- os telefonszámon, vagy a kike@kike.hu email címen (Kereszti Ferenc). Amit meg kell adni: postai cím, telefonszám, e-mail cím. A regisztrálás személyesen intézendő, szülő vagy ismerős ajánlását nem fogadjuk el.

A civilizáció által felhalmozott problémák nagy részére a segítő közösségek keresnek megoldást. Egy dokumentumfilm, amely ezt a különleges zónát mint eszközt vizsgálja. A közösség tevékenységének célja, hogy visszakapják emberi méltóságukat a mélyszegénységben élők.

A küzdelmes első évek. A Jövőkutatás és távlati tervezés című szakdolgozat. A lehetséges jövőktől a kívánt jövőig – a társadalmi tervezés szorgalmazása, módszereinek kidolgozása és gyakorlata. A hazai jövőkutatás fő irányai és eredményei. A kutatás mai állása és lehetőségei.

Az elektronikus rendszerekre való áttérés sci-fi alapötlet vagy paradigmaváltás? Az „észt oktatási csoda”, és ami mögötte van. A 100 éves Észt Köztársaság megünneplése, és a centenáriumhoz csatlakozó Magyarország. Barangolás Észtország ismert és kevésbé ismert tájain.

A vörös hatalom elleni katonai megmozdulások polgárháborúvá válása. A harci cselekmények földrajzi kiterjedése. Cseh politikusok akciói és katonáik részvétele. Külföldről érkező támogatások. Magyar érintettség. A fehér seregek parancsnokai. A vörös eszme terjedése. Az elbukások okai.

Események
< 2022 >
november 27 - december 03
  • 27
    Nincsenek események
  • 28
    Nincsenek események
  • 29
    Nincsenek események
  • 30
    Nincsenek események
  • 01
    Nincsenek események
  • 02
    Nincsenek események
  • 03
    Nincsenek események
Ajánlás és támogatók

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!

Kattints!