Az első pünkösd mint mennyei reformáció. Az újra átélt pünkösdi csoda – Los Angelesben, az Azusa utcában történt események. Pünkösd mostani valósága. Orosz hadifogságból és amerikai emigrációból hazatérők szerepe a magyarországi egyház létrejöttében. Hitvallásuk és mai tevékenységük.

Képek egy modern reformátor életéből mai kitekintésekkel. Az ókori gondolkodókat tisztelő wittenbergi, görög nyelv- és irodalomtanár világos kifejezésmódot adott Luther eszméihez. A reformáció ökumenikus alakja.

A Kistarcsai Kulturális Egyesület ezúttal is megjelenteti a Hírverés újságot és az aktuális Kistarcsai Kalendáriumot. Mindkét kiadványban van hirdetési lehetőség. A díjszabást és a megrendelési lehetőséget tartalmazó dokumentumok itt találhatók.

Érdekességek Széchenyi István egy különös napjának feldolgozása kapcsán. A jelenlegi újságírási helyzet Magyarországon. Mi áll a sajtóban történő manipulációk hátterében? Kis befolyásolják az újságírókat?

Angoltanítás tíz hónapig egy óvodában az orosz határ közelében. A kemény tél, a fehéréjszakák és az orosz-észt lélek megtapasztalása. Az észt vidék bejárása stopposként. Szabadnak és boldognak lenni Észtországban.

Szeretnénk boldogan és harmonikusan élni, de kialakítottunk egy mechanikus rendszert, ahol megélhetést teremtünk nem pedig életet. Miben kell változtatnunk, hogy egy emberközpontúbb világot teremtsünk?